FOK! Movie Trivia bestaat 10 jaar

Al sinds 2002 wordt op het FOK!forum het spel FOK! Movie Trivia gespeeld door een selecte groep users die veel van films (denken te) weten. Degene die een vraag goed beantwoordt verdient een punt en heeft vervolgens de eer om de daarop volgende vraag te stellen. Zo gaat dat steeds maar door, dag en nacht.

Hoe is dit ooit begonnen? Welaan, het begon op 6 december 2002 toen een jongeman een topic opende waar je een punt kon scoren als een goed antwoord op een filmvraag. De desbetreffende moderator vond het direct een bar slecht idee. Een meesterlijk topic-reeks zou derhalve al in de kiem worden gesmoord. Ten onrechte, want deze reeks is tot op de dag van vandaag nog steeds in leven onder de naam FOK! Movie Trivia. Het is een roemruchte reeks met op dit moment Sands als de grootste filmkenner. Maar in de "overall" stand staat hij slechts 6e met 1293 punten. Aan de top staan Patch en SamuelofSEK met het enorme puntenaantal van 2631 (dat is bijna 3/4 punt per dag, over een leven gesproken). Voor de geïntresseerden: dit is het huidige deeltje.

Vandaag, 6 december 2012, bestaat FOK! Movie Trivia precies 10 jaar. Om dat te vieren komt er een speciaal jubileum topic waar we een een uitgebreide jubileumversie van FOK! Movie Trivia gaan spelen. Met meer punten, meer tijd…meer alles! Bekijk hier dat speciale jubileum topic! Met nog veel meer informatie over de ontstaansgeschiedenis. Het zou leuk zijn als er nog users zijn die mee willen doen of zelf een grote (creatieve) vraag willen stellen.

Felicitaties mogen ook altijd. En dan het liefst in de posts hieronder.