Hulpjuf neukt met 4 leerlingen

Emma Webb uit het Engelse Woodley is gisteren tot twee jaar en acht maanden cel veroordeeld. De 42-jarige onderwijsassistente heeft namelijk seks gehad met maar liefst vier leerlingen. Een vijfde kreeg van haar bijzonder geile plaatjes, met Webb zelf in de hoofdrol, toegestuurd.

De jonge moeder van twee kinderen heeft bekend zich tussen 2009 en 2012 dertigmaal te hebben vergrepen aan knaapjes van slechts 15 tot en met 17 jaar jong. Een keer had Webb zelfs seks op de school waar ze werkzaam was. Zij werd echter gestoord door de schoolbel.

De contacten met de 'slachtoffers' liepen via Facebook. Eerst bouwde de hulpjuf een vriendschappelijke band op met de knaapjes, waarna ze hun foto's stuurde waarop ze was te zien terwijl ze seksspeeltjes in haar lichaam liet verdwijnen. Ook werden de hitsige pubers verleid met eten van de fastfoodgigant KFC.

Ook werd een van de ventjes uitgenodigd om met haar, haar hond uit te laten. Daar kwam echter weinig van. In plaats van Bello uit te laten, liet ze zich door hem uitwonen op de trap in haar huis.

De rechter liet geen spaan heel van de wulpse juf. Ze is veroordeeld tot maar liefst 32 maanden water en brood. Ook mag ze nooit meer haar beroep uitoefenen of op andere wijze met kinderen werken. Tenslotte is ze bijgeschreven in het zedendelinquentenregister.

Nice. Oh nee, pek en veren!