'Sorry: Two and a Half Men is geen onchristelijke rotzooi'

Angus T. Jones heeft zijn excuses aangeboden voor het afbranden van zijn eigen comedyserie Two and a Half Men. De 19-jarige acteur, die Jake speelt, riep mensen in een internetfilmpje op niet meer naar de show te kijken. Jones, die god heeft gevonden, omschreef de sitcom als 'troep'.

"Ik verontschuldig me als ik door mijn opmerkingen onverschilligheid en respectloosheid heb getoond naar mijn collega's en een gebrek aan waardering voor de geweldige mogelijkheid waarmee ik ben gezegend", staat in een verklaring. Jones verdient naar verluidt 350 duizend dollar per aflevering.

"Als je kijkt naar Two and a Half Men, stop alsjeblieft met kijken", zei Jones in een filmpje van kerkgenootschap Forerunner in Californië. "Ik speel in Two and a Half Men en ik wil er geen deel meer van uitmaken."

Charlie Sheen lacht ondertussen in zijn vuistje. De acteur speelde tot vorig jaar de hoofdrol in de serie, maar moest vertrekken na een publiekelijke ruzie met de producent. Sheen laat aan tijdschrift People weten dat het voor hem nu 'overduidelijk is dat de show vervloekt is'. De producent heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen van Jones.