FOK! wat een weer... Tijdelijk droger

Goedemorgen! In het noordwesten van het land was oktober al een natte maand en gisteren was het niet veel anders daar. Plaatselijk viel er weer 40 mm regen bij. In de Kop van Noord-Holland snakken ze inmiddels naar wat droger weer, want hier en daar is de maandsom al opgelopen naar 250 mm. De komende 2 dagen is het tijdelijk wat droger.

Vanmiddag zal de zon zijn gezicht weer eens laten zien en ziet het er gelukkig weer wat minder donker uit dan gisteren. Zeer plaatselijk brak de zon gisteren ook nog even door, maar dat was maar erg tijdelijk. De wind is vandaag ook behoorlijk afgenomen en is niet meer dan zwak tot matig. De temperatuur loopt vanmiddag op naar ongeveer 10 graden. Ook morgen is het nog een vrij rustige en droge dag, maar donderdag lijkt het weer een waterdag te gaan worden.

U vraagt wat regen? In Griekenland viel er maar 350 mm in 1 dag en dat is niks toch? Dat doen wij wel even in 4 maanden en dan moet je nog mazzel hebben ook.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Zomer in HaarlemOerbeer maakte een foto van die goede oude zomer van 2012