Lauren Verster ziet chocolade als sekssurrogaat

Lauren Verster vindt chocolade een goede vervanging van seks. "Mocht je gebrek aan seks hebben, dan denk ik dat chocolade het dempt", zegt de presentatrice voor de camera van Novum Nieuws. "Ik denk dat dat het kan vervangen."

Verster, die zelf niet van chocolade af kan blijven, ontkent dat zij zelf chocolade gebruikt als vervanger van seks. Toch kan het anderen volgens de vriendin van Jort Kelder troost bieden. "Als je nooit kust met iemand en je hebt er wel behoefte aan, en je eet chocolade als vervanger, denk ik dat het troostrijk is."

De 32-jarige presentatrice wordt er blij van als ze zich vergrijpt aan een chocoladereep, hoewel ze terughoudend is met het aanleggen van een voorraad. "Ze zeggen dat je er gelukkig van wordt, en ik voel dat ook echt. Ik voel dat helemaal door mijn bloed gaan, een soort opiumvervanger of zo heb ik het idee."

Voor mannen is chocolade volgens Verster een nuttig instrument. "Ik denk dat het het perfecte middel is om een vrouw te verleiden. Dat wil ik de mannen wel als tip meegeven: begin met chocola en je hebt al een streepje voor, 1-0."