Anne Hathaway getrouwd in Californië

Anne Hathaway is zaterdagavond getrouwd met Adam Shulman. De 29-jarige actrice beloofde aan de Californische kust eeuwige trouw aan haar 31-jarige vriend, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People.

Hathaway liep in een speciaal voor haar ontworpen japon van Valentino naar het altaar. De actrice combineerde de schouderloze jurk met een lange sluier, blijkt uit foto's van verschillende entertainmentwebsites. Shulman koos voor een simpel zwart pak met wit overhemd en zwart strikje.

De trouwceremonie werd door ruim honderd gasten bijgewoond. De gasten werden het hele weekeinde in de watten gelegd, vrijdag vond het oefendiner plaats in een luxe hotel. De trouwerij vond plaats op een nabijgelegen landgoed.

Hathaway en Shulman leerden elkaar bijna vier jaar geleden kennen, in november ging de acteur en sieradenontwerper op zijn knieën. Voordat Anne haar kersverse echtgenoot leerde kennen, had ze jarenlang een relatie met de Italiaanse Raffaello Follieri. Vier maanden na de breuk werd Follieri veroordeeld tot 4,5 jaar cel wegens fraude.