FOK! wat een weer...Nog even rustig

Goedemorgen! Ik ben bang dat ik jullie de komende dagen met veel slecht weer moet gaan opzadelen. Vandaag valt het nog wel mee. De afgelopen nacht viel er af en toe regen, maar dat is in de ochtend naar Duitsland getrokken. Vanmiddag is het wisselend bewolkt en in het noorden zou nog een enkele bui kunnen vallen.

In de loop van de dag zal het van het westen uit flink gaan opklaren en zullen de laatste buien ook gaan verdwijnen. Dit lijkt voorlopig de laatste middag te zijn dat we nog even naar buiten kunnen gaan. De wind is vandaag nog niet zo sterk en waait uit het noordwesten. Wel is het fris te noemen met ongeveer 15 graden. Morgen neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe en in de middag gaat het regenen. Alleen in de ochtend zou de zon nog even kunnen schijnen. De temperatuur zal morgen in de regen nog lager zijn dan vandaag, ongeveer 13 graden. De wind draait naar het oosten en neemt steeds verder in kracht toe.

Maandag lijkt het echt compleet herfst te worden en krijgen we waarschijnlijk nog meer regen en wind. Mogelijk dat langs de kust de wind toeneemt naar windkracht 8, maar daar kan ik morgen meer over zeggen. De temperatuur lijkt wel iets op te gaan lopen.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

ZonsopkomstDaMart zag op donderdag deze mooie zonsopkomst.