FOK!filmtip van de dag: Hot Shots!

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Ben je ook zo klaar met de verkiezingen, debatterende politici en de zelfbenoemde ‘factcheckers’? Heb je even een avond ontspanning nodig voordat je morgen naar de stembus toe gaat? Dan heeft FOK!filmtip de perfecte film uitgekozen om je avond te verblijden, vanavond is het namelijk de beurt aan de hilarische film Hot Shots!

De film, een parodie op Top Gun, vertelt het verhaal van Luitenant Topper Harley (Charlie Sheen) die geplaagd wordt door schuldgevoelens voor de acties van zijn vader en het feit dat hijzelf uit de marine is gegooid, dit zijn dan ook de redenen waarom Topper een teruggetrokken bestaan leidt bij een Indianenstam. Tot hij op een dag gecontacteerd wordt door Luitenant Commandant Block die hem een tweede kans aanbied. Topper besluit de kans met beiden handen beet te pakken en schrijft zich in voor de training en briefing met de andere piloten. Kan Topper de druk aan of zullen zijn oude angsten hem te parten spelen? De film is één van de betere spoof films en bevat vrijwel geen stomme toilethumor. Dus ieder die zin heeft in een avond ontspanning, stem dan je televisie om half 9 af op RTL7. Heb je daarna nog niet genoeg gelachen, dan zendt RTL7 om 22:10 uur, Hot Shots! Part Deux uit!