Net5 volgt enige Nederlandse eeneiige vierling

Net5 gaat de komende weken de enige eeneiige vierling van Nederland volgen. In de docusoap krijgt de kijker een kijkje in het leven van de 19-jarige zussen Tessa, Esmé, Lisa en Bo.

De meiden Tessa, Esmé, Lisa en Bo Akse uit het Overijsselse Hardenberg lijken als vier druppels water op elkaar. Al sinds hun geboorte zijn ze vrij lastig uit elkaar te houden. Zelfs hun vriendjes weten soms niet wie wie is. Zo laat de vriend van Tessa weten dat hij wel eens op het punt stond te zoenen met een andere zus. "Ik dacht dat Tessa in de kledingkast stond en wilde haar kussen, maar net op het moment dat ik dat wilde doen werd riep Tessa dat dat Bo was", laat de beschaamde vriend weten in Life4You.

In de docusoap volgt Net5 de vierling in misschien wel één van de belangrijkste fases van hun leven. De zussen zullen het ouderlijk huis verlaten en op zichzelf gaan wonen. Ook zal te zien zijn of er een baan voor hun is weggelegd in de modewereld. De gemoederen lopen in de serie dan soms ook hoog op. Zo vliegen ze elkaar regelmatig in de haren en heeft de modebewuste vierling vaak ruzie over elkaars kledingskeuze.

De zussen werden via Facebook benaderd om mee te doen aan het programma. “Ik kreeg een bericht via Facebook en dat vertelde ik aan m’n vader. Enthousiast waren we niet meteen. Toen hebben we gesprekken gevoerd met de producent en vanuit daar zijn we met het programma begonnen. Zo een kans krijg je maar één keer.", laat Tessa weten.

De vierling is de komende weken elke werkdag te zien om 20:00 uur op Net5.