'Heidi Klum deed bodyguard'

Volgens Seal speelt er al lange tijd iets tussen zijn ex Heidi Klum en haar bodyguard. Geruchten doen de ronde dat het model en haar spierbundel meer dan een zakelijke relatie hebben. Seal laat tegenover TMZ doorschemeren dat de bodyguard de reden van zijn breuk met Heidi is.

"Ik verwacht niet dat Heidi een non wordt, maar had liever gezien dat ze iets meer klasse had getoond", sneert Seal naar zijn ex. "Dat ze op zijn minst had gewacht tot we gescheiden waren voordat ze het bed indook met een werknemer. Nu hebben jullie het antwoord waar jullie al zeven maanden naar op zoek zijn."

Heidi en Seal gingen in januari na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar. In april vroeg Klum officieel een scheiding aan. Destijds werden Seals woede-uitbarstingen genoemd als reden van de breuk, maar volgens de 49-jarige zanger was er een ander in het spel.

Volgens een vriendin van Klum heeft het 39-jarige Duitse model geen amoureuze relatie met haar bodyguard. "Het is erg ingewikkeld, hun relatie is moeilijk te definiëren", laat de ingewijde weten aan People. Volgens de vriendin heeft Heidi het moeilijk en is spierbundel Martin Kristen haar 'grootste vertrouweling'.

Ondanks zijn woede ziet Seal ook voordelen nu zijn ex mogelijk scharrelt met Kristen, die al vier jaar voor Klum werkt. "Mijn prioriteit is het emotionele welzijn van onze kinderen. Als er al iemand anders in hun leven komt, heb ik liever dat het een bekende is."