Kim Kardashian showt weer haar tieten

Je zou toch maar een beroemdheid zijn en één dag niet met je lichaam in de bladen staan. Kim Kardashian wil beslist niet in dat rijtje staan. En daarom laat ze maar weer eens haar tieten zien.

Kim liet op haar Twitter weten dat ze naar bed ging en groette ons met de woorden 'nighty night'. In dit geval bedoelde ze waarschijnlijk 'naughty night'. Althans, dat denk je wanneer je de bijgevoegde foto van Kim ziet.

Op de foto, met trendy Instagram filter, vallen twee dingen te zien; een linker en een rechter borst. Wie vervolgens ook naar de rest van de foto kijkt zal zien dat Kim een wel erg aparte manier van slapen heeft.

Zo zal ze één van de weinige vrouwen op de wereld zijn die hun bh niet uitdoen als zij gaan slapen. Daarnaast blijkt Kim graag te slapen met een parelketting om haar nek, een goed paar kousen, een of ander schaap om haar heupen en een perfect kapsel.

Wellicht dat vriendlief Kanye West later vanavond nog weer een inzicht geeft in het seksleven van de twee. Kim is er in ieder geval helemaal klaar voor.