Snooki bevallen van een zoon

Tv-beroemdheid Snooki is vandaag bevallen van een gezonde zoon. Nicole Polizzi, zoals ze in het echt heet, heeft haar kleine jongen Lorenzo Dominic genoemd. Lorenzo woog bij de bevalling 2,7 kilo.

Voor de FOK!kers die nog niet weten wie Snooki is: Snooki was te zien in vijf seizoenen van de MTV-serie Jersey Shore. In deze serie werd ze met enkele huisgenoten gedropt aan de kust van de Amerikaanse staat New Jersey om flink te feesten. Snooki en haar huisgenoten scharen zichzelf onder de Italiaanse Amerikanen, in de volksmond beter bekend als Guido's of Guidettes. Bij ons valt Snooki onder de 'mooiboys'.

Snooki kreeg haar bijnaam door als eerste op de middelbare school met een jongen te zoenen. Snooki wilde eigenlijk dierenartsassistente worden maar 'werkt' sinds de tv-show als beroemdheid. Hoogtepunt uit haar tv-carrière was een aflevering van de serie waarin ze door een man in een kroeg in haar gezicht werd geslagen.

Een woordvoerder voor de serie verklaarde: "De wereld heeft er een nieuwe Guido bij! We kunnen niet wachten totdat Lorenzo zijn eerste optreden zal maken in de serie. In tijgerprint natuurlijk."

A wild Snooki! (Foto door: Tabercil).