Strijd der bieren in Grolsch Veste

Bezoekers van het thuishonk van FC Twente, de Grolsch Veste in Enschede, krijgen binnenkort misschien wel een Amsterdams gerstenatje voor hun neus.  "We zijn benaderd door FC Twente om een bod uit te brengen", vertelt de woordvoerder van Heineken aan TC Tubantia. Meer details wil de woordvoerder niet los laten. 

"We zijn nog in gesprek. Over ons bod en de onderhandelingen gaan we niet via de media communiceren. Maar het is natuurlijk een uitdaging om in het stadion het bier te mogen leveren." 

Er is een kans dat ook Jupiler zich mengt in de strijd om de taprechten. Clubvoorzitter Joop Munsterman verwacht echter dat FC Twente en Grolsch er samen wel uit komen. De zegsman van Grolsch houdt de kaken stijf op elkaar. "Daar doen we nooit mededelingen over. We hebben een langdurige relatie met FC Twente en dat willen we zo houden."

Mocht Grolsch zich wel de kaas van het brood laten eten dan staan staan de twee brouwers quitte. Grolsch schenkt namelijk zijn natjes in de Amsterdam ArenA, wat de speelplaats is van Heineken.

Binnenkort de Heineken Veste?Prijkt hier binnenkort misschien wel het logo van Heineken?