[CL] Uitslag Feyenoord - Dynamo Kiev

Vanavond speelde Feyenoord de return tegen Dynamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League. Vorige week verloren de Rotterdammers in Kiev met 2-1. In Rotterdam eindigde het duel in 0-1 voor de bezoekers en zodoende is Feyenoord veroordeeld tot het spelen van Europa League.

Feyenoord begon vanavond sterk in een volgepakte Kuip. De onervaren ploeg van trainer Ronald Koeman kreeg na vijf minuten een enorme kans via Ruben Schaken, maar de aanvaller van de Rotterdammers zag zijn wreeftrap op de paal belanden. Tien minuten later kopte diezelfde Schaken van dichtbij tegen Kiev-goalie Koval.

Uit een ingooi van Dynamo kreeg Sekou Cissé vrije doorgang naar het vijandelijke doel, maar oog in oog met Koval kon de aanvaller van Feyenoord de enorme kans niet afmaken. Ook Lex Immers en Jordi Clasie kregen namens de Rotterdammers nog kansen, maar ook zij faalden.

In de laatste minuten sloeg Kiev genadeloos toe. Brown scoorde diep in de blessuretijd en daardoor zal Feyenoord dit seizoen uitkomen in de Europa League.