FOK!filmtip van de dag: Transporter 3

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Vanavond zijn er verschillende films te zien op de televisie! Zo is op RTL 5 om half 9 Transporter 3 te zien. De Transporter-franchise staat bekend om ‘weinig lullen en veel knallen’, dit derde deel is hierop geen uitzondering. ‘Postbode’ Frank Martin (Jason Statham) wordt gevraagd een pakket af te leveren, Frank weigert echter en speelt de opdracht door naar een collega die de opdracht helaas verknald. Het is wederom aan Frank om het alsnog tot een goed einde te brengen. Mocht je Transporter 3 nou helemaal te gek vinden, dan zendt RTL 5 om 22.35 uur Transporter 2 uit!

Transporter 3!

Daarnaast is op RTL 7 om 20:30 de vrolijke familiefilm Night at the Museum te zien. SBS 6 zendt vanavond voor de zoveelste keer de blockbuster Armageddon uit, deze film begint ook om 20:30

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!