Contactverbod voor 'echtgenote' Usher

Usher heeft ervoor gezorgd dat een 26-jarige vrouw een tijdelijk contactverbod heeft gekregen. De zanger is al meerdere keren lastiggevallen door de dame, die beweert dat ze met Usher is getrouwd.

De vrouw, Darshelle Jones-Rakestraw, klopte afgelopen weekeinde aan bij Ushers huis in Georgia. Bronnen vertellen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat ze eiste te worden binnengelaten. Hoewel de politie werd ingeschakeld, stond de vrouw een dag later weer op de stoep. Naar verluidt probeerde ze agenten toen wijs te maken dat ze met Usher was getrouwd.

Volgens Usher vormt Darshelle een 'gevaar voor zijn eigen veiligheid en die van zijn familie'. De 33-jarige zanger hoopt volgende maand tijdens een hoorzitting een contactverbod voor langere tijd te kunnen bewerkstelligen.

De vrouw is zich ondertussen van geen kwaad bewust. Ze plaatste een video op Youtube, waarin ze onder meer zegt dat ze geen stalker is en dat Usher had beloofd haar te helpen met haar muziekcarrière. Darshelle is naar eigen zeggen teleurgesteld in de zanger en wil hem aanklagen wegens laster.