Veel Pokémon te vangen in oktober

In oktober kun je weer in de wereld van Pokémon duiken, want dan verschijnen twee nieuwe Pokémon-spellen voor de Nintendo DS én een downloadbare Pokémon-titel voor de Nintendo 3DS.

De opvolgers van Pokémon Black en Pokémon White Version, Pokémon Black Version 2 Version en Pokémon White Version 2, komen op vrijdag 12 oktober uit voor Nintendo DS-systemen. Deze zijn ook speelbaar op Nintendo 3DS. De spellen brengen spelers terug naar de Unova-regio, twee jaar na de gebeurtenissen in de eerdere delen. Er zijn vele nieuwe gebieden te ontdekken en bekende plaatsen zijn aangepast.

Op dezelfde dag is Pokémon Dream Radar beschikbaar als betaalde downloadbare titel in de Nintendo eShop. In dit spel kunnen Nintendo 3DS-bezitters via gebruik van camera’s, bewegingsbesturing en augmented reality-technologie hun favoriete Pokémon, inclusief enkele zeer zeldzame varianten, vangen en overzetten naar Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2.

Deze herfst verschijnt in de eShop van de Nintendo 3DS ook de betaalde downloadbare titel Pokédex 3D Pro. Deze verbeterde versie van de originele Pokédex 3D bevat gedetailleerde informatie over elke bekende Pokémon uit de geschiedenis van de Pokémonserie.