Gordon zegt kinderwens definitief vaarwel

Gordon heeft definitief besloten dat hij geen kinderen wil. "Ik heb gewoon geaccepteerd dat het voor mij niet is weggelegd", zegt de 43-jarige zanger in 100% NL Magazine.

Gordon twijfelde een halfjaar geleden nog over zijn kinderwens. "Een goede vriendin van me was bereid om een kind voor me te nemen. Toen dacht ik opeens: wat kan ik dat kind nou bieden?"

De zanger zou een kind willen voor de stabiliteit en rust, maar besloot zijn wens uit 'egocentrisch oogpunt' opzij te zetten. "Ik heb al moeite om de honden te onderhouden", bekent de presentator. "Ik zou een hele leuke papa zijn, dat weet ik honderd procent zeker. Maar nee, het is voor mij gewoon niet te doen."

De vrijgezelle Gordon, die eerder dit jaar vreemdging waardoor zijn relatie met Raoul strandde, onthult al in geen tijden meer verliefd te zijn geweest. "Ik heb drie grote liefdes in mijn leven gehad, maar dat gevoel heb ik de laatste jaren niet meer gehad."

Hij zit voorlopig niet op een vaste relatie te wachten. "Ik kan het niet meer opbrengen om weer iets met iemand op te bouwen. Om weer aan iemand te vragen hoe hij zijn koffie drinkt. Alsjeblieft, laat me even met rust."