Estelle maakte nieuwe gevoelens los bij Badr Hari

Estelle Gullit maakte bij Badr Hari gevoelens los waarvan hij niet wist dat hij ze had. De kickbokser leerde zijn huidige geliefde kennen tijdens een interview, waarna de twee contact hielden. "Ik merkte na een tijdje dat zich gevoelens begonnen te ontwikkelen."

"Ik betrapte mezelf erop dat ik het, na een dag trainingskamp in Los Angeles, leuk vond om met haar te praten", vertelt Hari aan De Telegraaf. "En ik merkte aan haar woorden dat zij dat ook vond."

Een volgende ontmoeting verliep echter 'stijf' en 'stroef' omdat de twee volgens Hari niet wisten wat ze met de 'toch al verliefde situatie aanmoesten'. De ongemakkelijkheid verdween in de weken die volgden. "Ze is geweldig", prijst Hari de blondine. "Wat een ontiegelijke humor heeft ze en wat een prachtige vrouw: 1.80 meter gratie. Ik kreeg nog meer gevoel in mijn buik dat ik niet kende."

De 27-jarige Hari heeft al kennisgemaakt met de twee kinderen die Estelle met haar ex Ruud Gullit kreeg. "We doen rustig aan. Ik heb gezegd dat ze me alles mogen vragen als ze ergens mee zitten. Dan praten we rustig en leg ik uit hoe dat zit met hun moeder en mij."

De kickbokser werd zes weken geleden zelf vader van een dochter. "Uit een relatie die voorbij was", zegt Hari, die daarmee tegenspreekt dat de 33-jarige Estelle de oorzaak is van de breuk tussen hem en zijn ex. "Het belangrijkste is dat er nu rust komt. Daar is iedereen bij gebaat."