'Johnny Depp verveelde zich dood met Paradis'

Johnny Depp zou Vanessa Paradis aan de kant hebben gezet omdat hij hun relatie oersaai vond. Een ingewijde vertelt aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online dat de twee volledig uit elkaar zijn gegroeid. "Hij verveelde zich dood als hij bij haar was, hij voelde zich verschrikkelijk."

Depp en Paradis maakten dinsdag officieel bekend dat ze na veertien jaar een punt zetten achter hun relatie. "De vonk was weg, er was niets meer over van de relatie", doet de bekende van het stel uit de doeken. "Johnny wil meer uit het leven halen en vindt dat Vanessa ook een gelukkiger leven verdient."

Volgens de Britse boulevardkrant The Sun hoeft de ex van de 49-jarige acteur niet op een houtje te bijten. De Franse zangeres en actrice zou kunnen rekenen op een bedrag van honderd miljoen pond. Depp wil de breuk zo vriendelijk mogelijk laten verlopen met het oog op hun twee kinderen. De Pirates of the Caribbean-acteur zou meer dan tweehonderd miljoen pond bezitten, omgerekend bijna 248 miljoen euro.

De ingewijde beweert ook dat de acteur nog geen nieuwe liefde heeft en niet van plan is snel een nieuwe relatie te beginnen. Volgens geruchten heeft de acteur zijn oog echter laten vallen op de 26-jarige actrice Amber Heard en gaf hij haar een paard om hun liefde te bezegelen. Ze speelden samen in de film The Rum Diary.