The Amazing Spider-Man bij Euromast

Op zaterdag 23 juni wordt er bij de Euromast in Rotterdam ter ere van de release van de game The Amazing Spider-Man en de release van de gelijknamelijke film een event georganiseerd die in het teken staat van deze held.

Alle waaghalzen van zestien jaar en ouder die aanwezig zijn in Spider-Man outfit mogen tussen 10.00 uur en 11.30 uur ter plekke van de Euromast abseilen. De beschikbaarheid is beperkt, dus er wordt aangeraden op tijd te komen. Op honderd meter hoogte stappen abseilers over een balustrade om vervolgens recht naar beneden af te dalen. De Euromast is de enige plek in Europa waarbij het abseilen op deze manier gebeurt, er is namelijk geen wand om je voeten tegen af te zetten.

Natuurlijk is er iets te winnen, een trip naar New York. Om hiervoor in aanmerking te komen worden bezoekers met een Spidey-pak, -masker of -shirt uitgenodigd om om 10.00 uur hun hand op een lifesize standbeeld van Spider-Man te leggen. Degene die het langst zijn hand op Spider-Man kan laten rusten wint een trip naar de hometown van Spider-Man: New York. Zijn er aan het einde van het event nog meerdere deelnemers over zal er aan de hand van vragen over Spider-Man een absolute winnaar worden uitgekozen die met de trip, tickets plus hotelovernachting, naar huis gaat.

De game The Amazing Spider-Man is vanaf 29 juni in de winkels te verkrijgen voor PlayStation 3, Xbox 360, Wii, 3DS en pc, The Amazing Spider-Man is vanaf 28 juni overal in de bioscopen te zien.

Packshot