Mutant Mudds in releaselijst van Nintendo

Na maanden wachten is Mutant Mudds deze week uit in Europa voor de Nintendo 3DS. In Amerika kon men in januari deze game via de eShop downloaden. 

In  Mutant Mudds streef je naar het onmogelijke en overbrug je dimensies met de held Max. Als Max kun je vanaf oranje lanceertegels heen en weer springen tussen de voorgrond en achtergrond van het scherm, wat er door het 3D-effect heel cool uitziet. Pas wel op voor de aartsvijanden van Max, de Mutant Mudds, en schiet ze met je waterpistool uit de weg. Zo moet je vele levels overwinnen en de Water Spirits verzamelen om de Mutant Mudds voorgoed van de aarde te spoelen. Mutant Mudds kost 9 euro.

Overige spellen die deze week te downloaden zijn:

Ben je helemaal gefrustreerd door de resultaten van Oranje? Dan is er het tafelvoetbalachtige voetbalspel Goooooal Europa 2012 voor Nintendo DSiWare. Je kunt ballen knallen in enkele wedstrijden of toernooien met twintig missies. Je kunt zelfs de bal vervangen door een tijdbom om de spelers van je tegenstander naar de bank te knallen. De game kost 5 euro of 500 DSi-punten.

Save the Furries is verkrijgbaar in het Wii-winkelkanaal. Om te voorkomen dat de Furries levend worden opgegeten door de boosaardige Furax, moet je door zestig buitenaardse levels reizen en met de Wii-afstandsbediening objecten verplaatsen om steeds weer een veilige route naar de uitgang te maken. Voor duizend Wii-punten is de game te downloaden.