Stripclub dreigt Octomom aan te klagen

Een stripclub in Florida dreigt Nadya 'Octomom' Suleman aan te klagen omdat ze weigert op te treden. De alleenstaande moeder van veertien kinderen, onder wie een achtling, zou 11 tot en met 14 juli voor de club uit de kleren gaan, maar besloot toch niet op te treden omdat het personeel van de striptent T's Lounge haar zou hebben zwartgemaakt.

Een van de werknemers heeft Octomom in een interview 'een beetje gek' genoemd, waarop Suleman besloot haar optreden niet door te laten gaan. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ heeft een advocaat van de club laten weten Octomom aan te klagen als ze niet optreedt, omdat ze haar show niet officieel heeft afgezegd.

"Wat er ook gebeurt, Nadya gaat geen show geven in deze club", laat een woordvoerder van de 36-jarige Octomom weten. "Nadya vreest voor haar leven als ze in een club komt waar al een negatieve sfeer is gecreëerd." Octomom heeft een advocaat in de arm genomen om de striptent aan te klagen wegens smaad.

Suleman vroeg begin mei faillissement aan. Met haar pikante optreden zou ze haar schulden willen aflossen. Ook nam ze een sekstape op om een zakcentje bij te verdienen.