Probleem met weergeven van reacties FOK.nl

Beste users,

Sinds korte tijd zien veel users de reacties op nieuwsberichten niet meer. Dit probleem is bekend en ligt in essentie niet bij FOK! maar bij Norton Internet Security. Om nog onduidelijke reden wordt bij mensen die Norton Internet Security hebben ingeschakeld geen reacties meer getoond. Hiervoor zijn inmiddels een aantal mogelijke oplossingen aangedragen, die echter niet allemaal altijd werken, met uitzondering van het uitschakelen van de Norton Firewall tijdens het surfen op de FOK!frontpage.

Een discussie over dit probleem en mogelijke oplossingen vind je hier.

Wil je snel de reacties weer zien, klik dan met je rechtermuisknop op het Norton icoontje in je system tray (meestal rechtsonder in de startbalk, naast het klokje) en selecteer 'Disable Norton Internet Security'. Vergeet niet NA het bezoeken van de Frontpage de procedure te herhalen en 'Enable Norton Internet Security' aan te klikken.

Een wat minder ingrijpende en makkelijkere oplossing is onder Norton AntiSpam de Ad-Blocking uitzetten (dan kun je wel de rest van Norton Internet Security blijven gebruiken), of nog beter: fok.nl toevoegen aan de Ad-Blocker met een permit voor /adserv. Voor een hoop users lostte dit het probleem ook op.

Overigens heeft nog niemand die gebruik maakt van een andere firewall (McAfee, Zonealarm etc.) gemeld problemen te hebben met het lezen van de reacties op FOK!.

Onze excuses voor het ongemak.