'Afrojack zet Paris Hilton bij grofvuil'

Afrojack en Paris Hilton zijn niet langer een setje. De Nederlandse dj, die zijn relatie met de Amerikaanse hotelerfgename nooit officieel bevestigde, heeft een einde gemaakt aan de romance. Dat beweren ingewijden tegenover de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Afrojack is eerder dit jaar ingetrokken bij Paris en het werd erg snel serieus", verklapt de bron. "Paris was echt dol op hem, maar Afrojack wil gewoon lol trappen en heeft geen zin in een relatie." De Nederlander, die een kind heeft met voormalig Gouden Kooi-bewoonster Amanda Balk, is volgens de ingewijde nog niet klaar voor een serieuze relatie.

Paris wil daarentegen niets liever dan trouwen en kinderen. "Ze zou het geweldig vinden om een gezin te stichten, ze praat nergens anders meer over", doet een andere bron uit de doeken. "Maar ze heeft haar prins op het witte paard nog steeds niet gevonden en de klok begint te tikken."

Paris en Afrojack, die in Spijkenisse werd geboren als Nick van de Wall, leerden elkaar kennen in de studio. De Nederlander helpt het Amerikaanse rijkeluiskindje met haar nieuwe album, dat later dit jaar moet verschijnen. Haar eerste album Paris, dat zes jaar geleden verscheen, flopte. "Afrojack heeft veel kritiek gekregen omdat hij met haar werkt, maar hij gelooft echt dat ze talent heeft."