Bobby Brown: dochter maakt niet dezelfde fouten

Bobby Brown is ervan overtuigd dat zijn dochter Bobbi Kristina niet dezelfde fouten maakt als haar ouders. "Ik vertouw erop en geloof dat zij slim genoeg is om niet dezelfde paden te kiezen, die haar moeder en ik in het verleden kozen", zegt Brown tegen muziekzender MTV.

Bobbi Kristina werd onlangs betrapt in een casino. De 19-jarige dochter van Brown en wijlen Whitney Houston is echter nog te jong om te gokken. Vlak na de dood van haar moeder werd Bobbi met spoed opgenomen in een ziekenhuis. Volgens geruchten kampt de tiener, net als haar vader en moeder, met een drugsverslaving.

"Iedere ouder van een tiener maakt soortgelijke dingen mee", beweert Brown. "Ze gaan door fases waarin ze niet altijd doen wat hun ouders willen, maar daar groeien ze overheen." Bobbi is het merendeel van haar wilde haren al kwijt, zegt Brown. "Het is een erg slimme meid."

Niets staat zijn liefde voor zijn dochter in de weg, doet de 43-jarige Brown uit de doeken. Ook niet de geruchten dat Bobbi Kristina haar naam wil veranderen in Kristina Houston. "Ze kan haar achternaam niet veranderen. Je naam blijft je naam. Ze zal altijd bekend staan als Bobbi Kristina Brown."