De Koning: "Helmond had meer verdiend"

Helmond leek al snel in het duel aan een vrijwel kansloze missie te beginnen. De Jupiler League-club had het thuisduel in Helmond al met 2-1 verloren en kwam in Limburg al na vijf minuten op achterstand. De Brabanders knokten zich desondanks terug in de wedstrijd en leidden lange tijd met 2-1. Een strafschop van Danny Holla gooide echter roet in het eten.

De Koning vond dat zijn ploeg te weinig had gekregen. "We hebben het gewoon heel goed gedaan. We hadden ook meer verdiend", zegt de oefenmeester na afloop tegenover diverse aanwezige media. "Misschien is dat ook de volgende stap voor Helmond Sport. In dit soort duels niet alleen goed spelen, maar ook eens winnen."

Doelman Björn Sengier is het met zijn trainer eens. "Ik denk dat de teleurstelling heel groot is, we zijn er dicht bij geweest. Ons team bestaat voornamelijk uit jongens die dromen ooit nog eens in de eredivisie te mogen voetballen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Pas morgen zullen we realiseren dat we als Helmond Sport heel trots mogen zijn op deze prestatie."