'CD Projekt bezig met Witcher III en iets met geweren'

CD Projekt Red, bekend van The Witcher-serie, zoekt nieuwe mensen die voor hun wil komen werken. Op de pagina waar de vacatures staan wordt het er dik bovenop gelegd dat het gaat om The Witcher III en iets met geweren.

De ontwikkelaar heeft het ten eerste over een donkere fantasy-setting die bekend is over de gehele wereld. Gelukkig heeft de ontwikkelaar er daar maar één van. Iets later noemen ze ook nog eens iets over dwergen, elven en een tovenares die in de Playboy heeft gestaan. Dat kan er ook maar één zijn want Triss Merigold, tovenares van beroep en ook nog eens een personage uit The Witcher-serie, heeft een fotoreportage gehad in de Poolse Playboy.

Mochten je niet houden van donkere fantasy settings dan is de ontwikkelaar ook nog bezig met een andere RPG. Hierover wordt weinig vermeld maar iets later geven ze aan dat het niet om de zwaarden en de geweren draait maar om het plezier. Daarnaast staat er voor de vacatures van deze nieuwe RPG een klein pistool. Bij de vacatures voor de donkere RPG gaat het om een zwaard.

Alhoewel CD Projekt Red het niet officieel bekend heeft gemaakt lijkt The Witcher III een zekerheid te gaan worden. Bekijk de website met de vacatures hier.