76-jarige vrouw vermist in Zoetermeer

Sinds afgelopen vrijdagavond wordt in Zoetermeer de 76-jarige Cilia Tiddens vermist. Nadat ze met haar rollator haar huis aan de Europaweg verliet in een felroze vest en donkerblauwe trainingsbroek, is er niets meer van haar vernomen. De wijkverpleging alarmeerde zaterdag de politie, nadat ze geconstateerd had dat Cilia niet thuis was. 

Inmiddels hangen in heel Zoetermeer posters van de vermiste vrouw. Ook is er een politiehelikopter op zoek naar haar. Bij de familie van de vrouw is er een vermoeden dat Cilia naar de Digros in Palenstein wilde, en daar in de omgeving een, mogelijk noodlottig, ongeval heeft gehad. Ze verzoekt iedereen die daar in de omgeving woont en/of werkt, uit te kijken en bij tips de politie te bellen op nummer 0900-8844.

Update 12.50 uur
Op Omroep West valt te lezen dat de politie inmiddels op plaatsen heeft gezocht die voor Cilia van emotionele waarde kunnen zijn. Omdat de zoektocht tot op heden niets heeft opgeleverd is besloten om op plaatsen te gaan zoeken waar veel water aanwezig is, zoals Noord Aa. 

Op de website van Vermiste Personen valt te lezen dat Cilia behalve haar sleutelbos en gele gemeentechip niets anders mee heeft genomen toen zij van huis vertrok. Ook haar bril zou ze niet meegenomen hebben. Wel zou ze waarschijnlijk vier gouden ringen dragen. 

cilia_tiddens
De 76-jarige Cilia Tiddens


Hier is te zien hoe Cilia het complex verlaat