Dochter en man Zsa Zsa Gabor willen schikken

De dochter van Zsa Zsa Gabor probeert haar conflict met haar stiefvader Frederic Prinz von Anhalt buiten de rechtszaal op de te lossen. Constance Francesca Hilton stelt dat de man van de 95-jarige Hollywoodlegende niet goed voor haar zorgt en stapte eerder naar de rechter.

Tijdens een hoorzitting werd woensdag duidelijk dat de twee eind juni met een gepensioneerde rechter om de tafel gaan zitten om de zaak proberen te schikken. Het resultaat van het gesprek wordt 11 juli bekendgemaakt.

Hilton en Von Anhalt hebben het al jaren met elkaar aan de stok. Zo beweert Hilton dat Gabor wordt geïsoleerd en gedrogeerd. Ook zet ze haar vraagtekens bij de manier waarop Von Anhalt het fortuin van haar moeder beheert. Hilton wil dat de medische zorg en het beheer van haar moeders financiën in onafhankelijke handen komen.

De gezondheid van Zsa Zsa Gabor gaat al jaren achteruit. Vorig jaar werd haar rechterbeen deels geamputeerd. Verder raakte ze na een maagoperatie in coma, waaruit ze later weer ontwaakte.