[OS 2012] Stel je vraag aan Rea Lenders

Op 27 juli gaat in Londen de Olympische Spelen van start. FOK!sport zal daar uiteraard uitgebreid verslag van doen. Ook zijn er vooraf al diverse specials te vinden en ook worden sporters benaderd om jullie vragen te beantwoorden. Dit keer trampolinespringster Rea Lenders.

Rea Lenders
De 31-jarige Lenders is al sinds haar zesde levensjaar bezig met trampolinespringen. Al vanaf 1994 doet ze mee aan internationale toernooien. Bij het wereldkampioenschap van 2003 werd ze knap tiende, waarna een vierde plaats volgde in 2005. Op Nederlandse kampioenschappen was ze vrijwel onklopbaar en haalde tien titels binnen.

Rea Lenders (Foto: Pro Shots)

Het wordt Lenders’ tweede deelname aan de Olympische Spelen. In 2004 was ze in Athene ook van de partij. Toen wist ze de finale te bereiken, maar werd daar door een mislukte oefening achtste. Ze kwalificeerde zich voor Londen door bij het Olympic Test Event knap als tweede te eindigen. Daarmee was Lenders de eerste individuele sporter die zich voor Londen plaatste.

Stel nú je vraag!
Heb jij een brandende vraag voor Rea Lenders over haar voorbereiding of verwachting voor de Olympische Spelen of zijn er andere zaken over trampolinespringen, die je graag wilt weten? Stel je vraag dan nu! De redactie van FOK!sport selecteert uiteindelijk de leukste vragen, die door Rea Lenders beantwoord zullen worden.

Je kunt je vraag tot woensdag 2 mei 2012 19:00 uur hieronder in een reactie stellen.