Bakkum, Engelkes en Feenstra in zomerse Ibiza-film

Jim Bakkum, Rik Engelkes en Kim Feenstra hebben rollen te pakken in de romantische filmkomedie Verliefd op Ibiza. De cast werd dinsdag op het Spaanse eiland gepresenteerd. Eerder werd al bekend dat Jan Kooijman, Simone Kleinsma, Willeke van Ammelrooij en dj Armin van Buuren in de film spelen.

Feenstra speelt de vriendin van Jan Kooijman, een profvoetballer die net een huis heeft gekocht op Ibiza. "Ik mag het mooie meisje spelen", zegt het model. Willeke van Ammelrooy speelt de oma van de voetballer, die hem opzoekt op het eiland.

Marly van der Velde, Sanne Vogel en Gigi Ravelli spelen halfzussen, elk met een andere moeder. Rik Engelkes is te zien als hun vader, die het leven leidt van een popster die maar niet ouder wil worden.

"In de film gaan we de hysterische kant van Ibiza gebruiken", zegt regisseur Johan Nijenhuis, bekend van de films Costa! en Alibi. "Niemand wil zijn eigen leeftijd zijn en dan kan je op dit eiland je hart ophalen bij de talloze klinieken."

Kimberley Klaver speelt een bitchy versierder. Broers Jasper en Marius Gottlieb zijn te zien als dj's die op zoek zijn naar hun held Armin van Buuren. Hun manager wordt gespeeld door zanger Jim Bakkum.

Lone van Roosendaal speelt een seksueel gefrustreerde vrouw die op het zwoele eiland 'wat frustratie van zich af komt neuken', zoals de actrice dat zelf zegt. Ze is samen op het eiland met haar vriendin, een rol van Simone Kleinsma, die met deze film haar filmdebuut maakt.

De opnames van Verliefd op Ibiza gaan volgende maand van start. De film verschijnt volgend voorjaar.


Bakkum, Engelkes en Feenstra in zomerse Ibiza-film (Foto: Novum)