[Serie A] Ibrahimovic redt punt voor Milan tegen Bologna

AC Milan heeft dure punten verspeeld in de strijd om het kampioenschap in de Serie A. In San Siro kwamen de Milanezen zondag niet verder dan 1-1 tegen Bologna. Zlatan Ibrahimovic redde in de negentigste minuut een punt voor de thuisploeg, die door een rode kaart van Daniele Bonera acht minuten voor tijd met tien man kwam te staan.

Milan stond toen al op achterstand door een treffer van Gaston Ramirez in de 26e minuut. Clarence Seedorf en Mark van Bommel begonnen in de basis bij Milan, Urby Emanuelson kwam twintig minuten voor tijd in het veld. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri staat nu net als Juventus op 68 punten. De Oude Dame ontvangt later op zondag AS Roma.

Wesley Sneijder kon niet voorkomen dat Internazionale doelpuntloos gelijkspeelde bij Fiorentina. De middenvelder, die ruim een maand aan de kant stond met een dijbeenblessure, kwam tien minuten na rust in het veld. Inter kwam in de 69e minuut goed weg, Adem Ljajic miste een strafschop voor Fiorentina.

Lazio Roma deelde de punten met Lecce: 1-1. Matuzalem scoorde acht minuten voor tijd voor de Romeinen, Valeri Bojinov maakte in blessuretijd gelijk. Palermo speelde op bezoek bij Cesena met 2-2 gelijk.

Ibrahimovic redt punt voor Milan tegen Bologna (Foto: Novum)