Miyamoto wil A Link to the Past opnieuw inzien

Als je alles kon doen met The Legend of Zelda franchise wat zou je ermee doen? Een Remake maken van The Legend of Zelda Oracle of Ages/Seasons van de Gameboy Color, of zou je toch voor een iets grotere titel gaan? Shigeru Miyamoto zegt dat hij het niet erg zou vinden om A Link to the Past nog eens te bekijken.

Miyamoto wil graag een nieuwe game maken met dezelfde stijl als A Link to the Past in plaats van een remake. in een interview met Edge zei Miyamoto het volgende:"Ik geloof dat als je dezelfde game nog een keer maakt dat het eerder porting is, maar ik denk dat het interessanter is als je een nieuwe game maakt gebaseerd of beginnend vanaf A Link to the Past."

Miyamoto heeft het al druk genoeg met een nieuwe originele game die voor de release van de Wii U geplant is. Desondanks dat Miyamoto nu een mentor taak heeft en dus minder aan de games zelf werkt, kan hij wel de personen toewijzen om de game te maken. Miyamoto heeft liever dat de minder ervaren mensen werken aan een soort remake dan aan een nieuw project.

The Legend of Zelda; A Linkt to the PAst