Trailers voor twee Samuel L. Jackson films

Samuel L. Jackson is binnenkort in maar liefst twee low budget films te zien. De afgelopen maand verscheen er al een trailer voor de film Meeting Evil, van Chris Fisher (Nightstalkers, Street Kings 2: Motor City). Er is nu ook een trailer verschenen voor de film The Samaritan.

The Samaritan is geschreven en geregisseerd door David Weaver. In de film zien we, naast Jackson, Luke Kirby (binnenkort ook te zien in Rake This Waltz) als Jackson's zoon, Ruth Negga (Breakfast on Pluto) en Tom Wilkinson (RocknRolla).

"Na 25 jaar in de gevangenis te hebben gezeten is Foley klaar met het criminele leven. Als hij de ondoorgrondelijke jonge vrouw Iris ontmoet, lijkt de kans op een nieuwe start zeer reëel. Maar zijn verleden lijkt een moeilijk af te schudden gezelschap: Ethan, de zoon van zijn vorige werkpartner, heeft een ingenieus plan en wil Foley erbij betrekken. Maar des te meer Foley probeert om aan zijn verleden te ontkomen, des te dieper hij wegzinkt in Ethans web van geheimen, totdat het duidelijk wordt dat ook Foley sommige fouten uit het verleden niet kan herstellen."

The Samaritan is vanaf 4 mei in een selectief aantal Amerikaanse bioscopen te zien. Jackson zal rond die tijd ook op het witte doek te aanschouwen zijn in The Avengers. Van Meeting Evil is nog geen verschijningsdatum bekend.


The Samaritan.


Meeting Evil.