Bestuurder dwaalt uren door weilanden na ongeluk

Een 50-jarige man uit het Zuid-Hollandse Bleskensgraaf heeft in de nacht van dinsdag op woensdag uren door weilanden gedwaald na een ongeluk. Na bij een verlaten boerenschuur te hebben geslapen vond hij uiteindelijk zijn weg naar huis. Dat laat de politie weten.

Het slachtoffer knalde op de Geerweg in zijn woonplaats op een boom. De politie kreeg via de boordcomputer van de auto melding van het ongeluk, maar toen agenten bij de auto aankwamen was de man nergens te bekennen. Hij was versuft door de weilanden gaan lopen.

Toen de politie met een helikopter ging zoeken werd de Zuid-Hollander, die inmiddels bij de schuur op een oor lag, wakker van de herrie. Hij liep daarna richting de kerktoren van zijn dorp en vond de weg naar huis.

Toen hij thuiskwam waren agenten in gesprek met zijn familieleden en zorgden voor een ambulance. De man bleek gewond te zijn geraakt aan zijn ribben en schouder. Hij verklaarde tijdens het rijden onwel te zijn geworden en zich niets van het ongeluk te herinneren.