Zoektocht naar vermiste 14-jarige

De 14-jarige Anna van Gestel uit Tilburg wordt sinds woensdag 22 februari vermist. Volgens haar ouders zou ze even weggaan om een vergeten jas op te halen, en is sindsdien niet meer thuis geweest. De familie is nu een grootscheepse zoekactie gestart, die gecoördineerd wordt vanuit het poppodium 013 in Tilburg. Hier werkt de moeder van Anna, en het is een van de laatste plaatsen waar Anna gezien zou zijn.

Bert Daniëls, de stiefvader van Anna, is ervan overtuigd dat ze niet gevonden wil worden. "Anders had ze zeker wel wat laten weten. Ze reageert ook niet op telefoontjes of sms'jes",  aldus Bert. Volgens haar ouders is Anna in Deurne gezien, waar ze bij de ouders van een vriend geslapen heeft. Deze wisten niet dat ze van huis weggelopen is. Nadat ze donderdag op de trein werd gezet door de bewuste vriend, is Anna spoorloos verdwenen.

Omdat Anna overal waar ze komt verschillende verhalen vertelt, denken Anna's ouders dat ze inmiddels flink in de war is geraakt, hoewel ze verstandig en rustig over kan komen. In samenwerking met de politie is er vrijdag een zogenaamde OAT (Opsporen, Aanhouden, Terugbrengen) uitgevaardigd. Eenieder die Anna gezien heeft, of denkt gezien te hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Anna van Gestel
De 14-jarige Anna van Gestel