Juf in cel voor orgies met scholieren

Sarah Jane Lindsay verdwijnt voor tien jaar achter tralies. De 44-jarige kleuterjuf uit Spartanburg, in de Amerikaanse staat South Carolina, is schuldig bevonden aan het organiseren van orgies waaraan telkens zo'n tien scholieren deelnamen.

Sarah Jane Lindsay en haar collega Audrey Beidleman Grabarkiewicz maakten er vorig jaar een heel hete zomer van. Samen met deze 46-jarige docente werden in het huis van Lindsay leuke feestjes gehouden waar tal van pubers op afkwamen. Tijdens deze onderonsjes was het een Sodom en Gomorra van seks, drank en drugs.

De zaak kwam aan het licht toen een ouder van een van de aanwezige scholieren ontdekte dat zijn zoon alcohol had gedronken. Hierna stelde de politie een onderzoek in en kwamen de orgies boven water. Beide leraressen werden direct de laan uitgestuurd.

De getrouwde Lindsay heeft bekend seks te hebben gehad met jongens onder de 14 jaar. Zij gaat nu voor tien jaar de cel in. Grabarkiewicz is nog niet veroordeeld. Haar wacht een minder zware straf, aangezien sommige leerlingen met wie zij de liefde had bedreven destijds de wettelijke leeftijd voor seks hadden bereikt.