Tweeling drinkt ezelsperma en urine voor tv-show

Het programma Fear Factor doet veel stof opwaaien in Amerika. In het programma worden deelnemers uitgedaagd om hun grenzen te verleggen tijdens 'angstige momenten'.

Zo moeten er opdrachten uitgevoerd worden terwijl de deelnemers bijvoorbeeld in een bak met gevaarlijke spinnen liggen. Een vast onderdeel van de show is een ronde waarin vreemde dingen gegeten moeten worden. Kakkerlakken, wormen en stierenballen stonden al eerder op het menu. 

De Amerikaanse versie van het ook in Nederland uitgezonden Fear Factor heeft de grens van fatsoenlijkheid blijkbaar flink overschreden. Een geplande aflevering werd door de netwerkbazen van de Amerikaanse zender NBC van de buis gehaald. In de aflevering, met de titel 'Hee Haw! Hee Haw!', stonden de kandidaten voor een 'ondenkbare' keuze.

Zij moesten namelijk een flinke hoeveelheid sperma en urine van een ezel opdrinken om door te gaan naar de volgende ronde. De tweelingzussen Claire en Brynne Odioso besloten om de uitdaging aan te gaan. Claire trok aan het kortste eind en moest de flinke hoeveelheid ezelsperma voor haar rekening nemen.

De glazen met sperma en urine stonden volgens de ongelukkige zussen de hele dag in de warme zon en stonken ondragelijk vies. In een interview met een radiostation zei Claire dat ze meerdere keren in het glas moest overgeven toen ze het opdronk. Volgens Claire smaakte het goedje erg bitter en had het een 'vleugje hooi' in zich. Voor wie het wil weten is het sperma van ezels volgens Claire 'dikker' dan sperma van mannen.

De tweeling is ondanks het cancelen van de show trots op het feit dat ze de opdracht volbracht hebben. Ook zouden ze het waarschijnlijk weer doen. De twee vinden het drinken van ezelsperma niet onder noemer 'sex met dieren' vallen. "Er zit een groot verschil tussen deze stunt en sex met dieren. Hier kwamen geen seksuele handelingen aan te pas."

De zussen vinden dat de stunt helemaal niet te ver gaat en dat het prima uitgezonden kan worden. Ze vinden het drinken van ezelsperma dan ook puur entertainment'. Meer mogen de gulzige dames er niet over zeggen, ze hebben een contract getekend met NCB waarin ze zeggen dat ze niets zullen vertellen over hun dag op de boerderij.

Zender NBC gaf eerder toestemming aan de programmamakers om de show uit te zenden. Nadat vorige week de promo's op tv kwamen werd deze toestemming echter weer ingetrokken. Het moederbedrijf van NBC, Comcast, zou er een stokje voor gestoken hebben nadat de website TMZ met details van de opdracht op de proppen kwam.


'Melk is goed voor elk'.