Meer details Final Fantasy XIII-2-DLC

Zoals eerder vermeld, verschijnt er vrij snel na de release van Final Fantasy XIII-2 nieuwe content in de vorm van DLC. Square Enix heeft informatie vrijgegeven over deze DLC en de toekomst ervan. Het ziet ernaar uit dat het avontuur nog niet voorbij is zodra je de credits ziet rollen.

De eerste DLC komt meteen op 7 februari uit en zal een colesseumgevecht ontgrendelen waarin je tegen Lightning and Master Sergeant Amodar kunt vechten. Naast dit gevecht zal het mogelijk zijn om, wanneer je Lightning hebt verslagen, haar toe te voegen aan je collectie monsters. Hierdoor zal ze aan je zij kunnen vechten in de rest van het spel.

Naast deze colesseumgevechten is er ook nog DLC gepland die dieper ingaat op de gebeurtenissen rond de andere karakters uit het vorige deel en zal losse eindjes uit het nieuwe verhaal aan elkaar knopen. Uiteraard verschijnen er nog meer colesseumgevechten die het mogelijk maken oude bekenden aan je team toe te voegen. Of dit alleen blijft bij oude bekenden uit Final Fantasy XIII is nog onbekend.

Final Fantasy XIII-2 DLC

Final Fantasy XIII-2 DLC