Fran Drescher ontvoerd door aliens

Fran Drescher heeft een opmerkelijke bekentenis afgelegd tijdens een interview. De actrice, vooral bekend door de hoofdrol in de televisieserie 'The Nanny', beweert namelijk te zijn ontvoerd door aliens.

Niet alleen Fran, maar ook haar ex-man Peter Marc Jacobson zou hetzelfde zijn overkomen. "Het is grappig, want Peter en ik hebben allebei een ontmoeting met buitenaardse wezens gehad", vertelt de actrice. "Dit nog voor wij elkaar kenden. We zaten nog op de middelbare school. Enkele jaren later ontmoetten we elkaar en kwamen tot de ontdekking dat we hetzelfde hadden meegemaakt."

"Volgens mij hebben ze ons zo geprogrammeerd dat wij elkaar zouden treffen", vervolgt ze. Ook zouden de aliens bij Fran en haar ex een onderhuidse chip hebben geïmplanteerd. "We hebben allebei hetzelfde litteken, op exact dezelfde plek."

Volgens Peter komt dit litteken doordat Fran zichzelf heeft bezeerd aan een boortje of een kopje met heet water. "Ik zei hem dat dit juist is wat de aliens ons willen laten denken. Maar zeker weten, hier zit de chip."