Meisje belt 911 omdat mama seks heeft

Bij de politie van Panama City, in de Amerikaanse staat Florida, rinkelde donderdag de telefoon. Een 15-jarig meisje had hen gebeld omdat ze haar moeder hoorde neuken.

De agenten moesten midden in de nacht uitrukken om gehoor te geven aan de oproep van het tienermeisje. Zowel moeder als dochter werd het hemd van het lijf gevraagd over hun 'woordenwisseling', zoals de politie omschreef.

Het meisje vertelde de politie dat ze wilde worden opgenomen in een christelijk kindertehuis 'omdat ze hoorde hoe een kerel haar moeder te grazen nam'. Ze 'voelde zich niet serieus genomen' door de actie van haar 35-jarige moeder. Wel wilde ze benadrukken dat ze zelf niet wordt misbruikt of verwaarloosd.

Ook moederlief heeft een verklaring afgelegd. Zo vertelde ze dat ze haar vriend had uitgenodigd en 'ergens tijdens het bezoek had haar dochter hen horen rampetampen en werd ze boos'.  Ze voegde eraan toe dat hun slaapkamers slechts door een dun wandje worden gescheiden en zij het tienermeisje niet wakker wilde maken.

Het meisje heeft wel contact opgenomen met het kindertehuis, maar zag toch maar af van een verhuizing. Het was namelijk bijna tijd voor school, zo vertelde ze. De politie heeft een folder bij het gezin achtergelaten over huiselijke rechten.