FOK!radio: Ilse Media over de interesse in FOK!

FOK!RadioLuister nu naar FOK!radio en hoor hetvolgende: Ilse Media nam afgelopen week CU2.nl over. Eerder lijfden ze ook al Web-log.nl in. Het bedrijf wil graag jongeren bereiken, en doet dat door deze sites over te nemen. En wat bleek nu: ook FOK! zou in de picture staan, zo bleek afgelopen vrijdag. Wat is er dan allemaal gebeurd? En zou FOK! wel ooit verkocht worden? Het antwoord hoor je vanavond vanaf 20:00 uur in FOK!radio. Toon Branbergen van Ilse Media is namelijk bij ons in de uitzending net zoals Angelic1, onze eigen PR-vrouw van FOK! Van hen hoor je of er een prijskaartje aan FOK! hangt en hoeveel dat dan wel niet is. En natuurlijk meer over de interesse van Ilse in FOK!

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player48 kbps96 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps

Onze vaste onderdelen komen ook weer voorbij. Zo bellen we een willekeurige FOK!ker in de 'FoonFOK!' Daarnaast gaan we natuurlijk weer roddelen met Yvonne en neemt Cynix zijn week op het forum met ons door. We pakken er ook weer een letter uit het FOK!woordenboek bij.

Wil jij ook iemand laten bellen door ons, live in de uitzending? Mail dan het (vaste) telefoonnummer of skype-username naar radio@fok.nl. Zet er natuurlijk ook bij wat voor iemand het is, waarom diegene gebeld moet worden en de leuke anekdotes op FOK! van deze user. Ook mensen die nieuw zijn op FOK! en iets willen weten kunnen mailen. Via newbie@actionradio.nl. kun je vragen stellen die Martijn als ras-newbie voor je gaat proberen te beantwoorden.

Het is ook weer tijd voor een spelletje. Kom dus ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio en zing mee tijdens 'IRC zingt mee'.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!