Rondvliegende ledematen in Neverdead

Er zijn nieuwe screenshots opgedoken van Neverdead, het nieuwe project van Shinta Nojiri en Rebellion Software dat uitgegeven wordt door Konami.

Nojiri werkte eerder mee aan de Metal Gear Solid-serie met Kojima Productions. De hoofdpersoon is de onsterfelijke held Bryce Boltzmann die samen met zijn partner Arcadia werkt voor een bureau dat demonische vloeken opheft. Als demonen uit het begin der tijden op de hedendaagse aarde verschijnen, moeten spelers Bryce helpen met zijn missie de vijandige insluipers te zoeken en vernietigen.

Wanneer Bryce wordt aangevallen, kunnen al zijn ledematen worden verscheurd maar zal Bryce toch blijven leven. Bryce kan zijn ontbrekende ledematen weer zelf bevestigen, en zelfs als alle ledematen zijn afgehakt kun je als speler het hoofd laten rondrollen, op zoek naar de verloren onderdelen. Spelers kunnen ook gebruikmaken van hun geamputeerde lichaamsdelen als wapens, het gooien van wapens in groepen monsters, of door het gooien van je hoofd in onbekende gebieden, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe delen van de NeverDead-kaart.

Neverdead komt 3 februari uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. 

NeverdeadNeverdead

NeverdeadNeverdead

NeverdeadNeverdead

NeverdeadNeverdead

NeverdeadNeverdead

NeverdeadNeverdead