Barcelona treft Real Madrid in beker

FC Barcelona kan zich op gaan maken voor een dubbele ontmoeting met Real Madrid in de kwartfinale van de Copa del Rey. De ploeg van trainer Josep Guardiola was donderdag met 2-1 te sterk voor Osasuna. De heenwedstrijd werd al met 4-0 door Barcelona gewonnen. De Catalanen treffen Real Madrid op 18 en 25 januari.

Barcelona kwam op bezoek bij Osasuna nog wel op achterstand. Dejan Lekic opende in de 41e minuut de score. Kort na rust maakte Alexis Sanchez echter gelijk en twintig minuten voor tijd tekende Sergi Roberto voor de winnende treffer.

Athletic Bilbao drong ten koste van derdeklasser Albacete door tot de laatste acht van het bekertoernooi. De ploeg uit de Primera Division won eenvoudig met 4-0. In de kwartfinale is Real Mallorca de tegenstander.

Barcelona treft Real Madrid in beker (Foto: Novum)