Sexy blondine heeft 2 vagina's

Hazel Jones is de ideale vrouw voor een trio met een kameraad. De 27-jarige blondine heeft namelijk twee vagina's. Ook bezit ze twee baarmoeders.

Jones lijdt aan een zeer zeldzame aandoening die slechts een op de miljoen vrouwen treft. Toch zit de knappe jongedame er niet mee. "Zodra ik erachter kwam, vertelde ik het aan iedereen die het maar horen wilde", zo vertelt de Britse. "Het doet het altijd goed op feestjes. Als vrouwen het willen bekijken, zijn ze welkom."

De bizarre aandoening bleef haar hele jeugd onopgemerkt. Toen ze vanaf haar veertiende begon te menstrueren, bloedde ze eerst uit het ene gat en daarna uit het andere. "Pas op mijn achttiende ontdekte ik dat ik anders was. Mijn eerste vriendje zei dat er iets niet klopte. Ik ging door het lint en ging checken of hij gelijk had."

Gelukkig heeft ieder nadeel zijn voordeel. Zo is de mooie blondine tweemaal ontmaagd. Beide vagina's waren namelijk voorzien van een maagdenvlies, die beide zijn doorbroken.

Hoewel Jones vrede heeft met haar aandoening, moet ze wel oppassen tijdens een zwangerschap. Het is namelijk mogelijk om onafhankelijk van elkaar zwanger te worden. "Ik heb dan meer kans op complicaties tijdens de zwangerschap."

De gelukkige bezitster van twee vagina's is al meerdere malen een operatie aangeboden. Dit heeft ze altijd geweigerd. De dame in kwestie is dankzij haar bizarre aandoening namelijk een gewild model voor kinky fotoreportages.