Middelkoop: NL-goud terug naar NL

Economie • 07-01-2012 @ 19:58 •   dm Peter (pberends)
print 

Willem Middelkoop zegt het gevaarlijk te vinden dat 90 procent van de Nederlandse goudvoorraad in het buitenland ligt. Dit zei de voormalig goudhandelaar en oud-financieel journalist in Nieuwsuur. Het meeste Nederlandse goud ligt in de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk opgeslagen.

"Ik zie totaal niet in waarom je je goudvoorraad in een ander land zou moeten leggen", zegt Middelkoop. "In de jaren 30 was er een serieuze en reële dreiging natuurlijk van de Duiters, die hebben ook geprobeerd ons goud in beslag te nemen, is voor een deel gelukt. Daarna was er de dreiging van Rusland die wel eens binnen zou kunnen vallen, maar ik zie nu niet in wat de dreiging zou moeten zijn voor het goud om het hier in Nederland op te slaan."

Amerika, dat officieel goud niet belangrijk acht, heeft extreem hoge goudreserves binnen de landsgrenzen liggen, waaronder dus Nederlands goud.

'Nieuwe goudgedekte dollar'
Het kan een voorbode zijn op een nieuw financieel systeem, aldus Middelkoop: "Er zijn wat scenario's in omloop, dat er wordt gesproken over met name in Amerika om bijvoorbeeld 10 oude dollars om te wisselen voor een nieuwe dollar. Die nieuwe dollar zou dan goudgedekt zijn, en op die manier zou Amerika opnieuw eigenlijk voor de komende tientallen jaren de macht in het financiële systeem kunnen behouden."

Klaas Knot, de president van De Nederlandsche Bank (DNB), zegt 100 procent vertrouwen te hebben in landen als de VS om het Nederlandse goud in bewaring te houden.

'Amerika kan beslag leggen op Nederlands goud'
Ewout Irrgang, Tweede Kamerlid en financieel woordvoerder van de SP, is niet blij met de gang van zaken. Hij vreest in de toekomst dat Amerika wel eens beslag zou kunnen gaan leggen op het Nederlandse goud.

"Laten we blij zijn met die voorkennis en nu dat goud op tijd in veiligheid brengen, want je weet maar nooit wat Amerika zal gaan doen als ze onder druk komen en als die dollar echt in problemen komt", besluit Middelkoop.


Willem Middelkoop: Nederlands goud terug naar Nederland


Bron: Nieuwsuur


9800 views / 63 reacties
Reacties op dit bericht
50  van 63 reacties op deze pagina. Pagina  1 2
userIcon
Per boot, langs een Somalische route
Laten we ons goud ruilen voor de 25 Amerikaanse kernbommen! Wij ons goud terug, de USA hun vuile bommen terug.
man Surveillance-Fiets (Eindredactie Frontpage) 07-01-2012 @ 20:00 fotoboek no homepage
userIcon
we gaan het wel ff halen.
userIcon
Doen! Ik heb eens gehoord dat de VS de plannen voor de diefstal van ons goud al klaar hebben liggen.
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:01 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Doen! Ik heb eens gehoord dat de VS de plannen voor de diefstal van ons goud al klaar hebben liggen.
Dat vertelde Obama tussen neus en schaamlippen door toen je film ging kijken bij hem?
userIcon
Haha dat goud is allang verkocht door die lekkere banken daar
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:02 schreef Nemephis het volgende:
[..]


Dat vertelde Obama tussen neus en schaamlippen door toen je film ging kijken bij hem?
Nee, want ik mag van m'n moedertje niet langs bij zwarte mensen. Ik heb dat op internet gelezen.
userIcon
Amerikanen, zelfs als ze zeggen dat ze je beste vriend zijn blijven ze een stelletje onbetrouwbare bange honden.
userIcon
Eigenlijk gewoon DSB taferelen op een grotere schaal, laten we als landen allemaal massaal ons goud gaan "pinnen".
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:08 schreef zyx1981 het volgende:
Amerikanen, zelfs als ze zeggen dat ze je beste vriend zijn blijven ze een stelletje onbetrouwbare bange honden.
Bang zijn ze zeker niet en dat is juist waar we voor moeten waken.

Ze zullen ten koste van ALLES hun dominante positie proberen te behouden. Geen enkele supermacht is tot nu toe zonder een gevecht ten onder gegaan.
quote:
"Er zijn wat scenario's in omloop, dat er wordt gesproken over met name in Amerika om bijvoorbeeld 10 oude dollars om te wisselen voor een nieuwe dollar.
Zou lullig zijn voor de amerikanen. Dat gaat vast net als hier met de euro:

10 dollar wordt 1 dollar maar winkeliers etc. verhogen de prijzen zodat die 1 dollar nog maar 8 dollar waard is.
userIcon
Eens. Dat kan best hier worden opgeslagen, creeer je nog een klein beetje werkgelegenheid. Bovendien ligt het hier veiliger.
userIcon
het is toch 'ons goud' ?
Het is wel heel vreemd als je nu zou blijven volhouden dat ons goud veilig is om het in een ander land te laten liggen. Dat is het punt toch helemaal niet? Haal dat goud terug en doe niet zo kansloos schoothondje. Als je iets aan een familielid uitleend dan moet je dat nog op papier vastleggen. Waarom wordt ons dan steevast een schuldgevoel aangepraat als het om Amerika gaat en Nederland ergens de ballen niet voor heeft? Als de regering het goud niet terug naar Nederland haald geeft ze feitelijk toe dat het al niet meer van ons is. Onbegrijpelijk.
Terughalen dat goud stelletje na
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:00 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
we gaan het wel ff halen.
*hoort Amerikanen lachend van de bank af rollen
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:12 schreef Confetti het volgende:
[..]


Bang zijn ze zeker niet en dat is juist waar we voor moeten waken.

Ze zullen ten koste van ALLES hun dominante positie proberen te behouden. Geen enkele supermacht is tot nu toe zonder een gevecht ten onder gegaan.
Ze zijn zo ongelofelijk bang voor alles en iedereen die mogelijk potentieel in de verre toekomst ook maar enigszins een gevaar voor ze zouden kunnen gaan betekenen, dat ze liever al oorlog voerend met jan en alleman ten onder gaan, dat dat ze afwachten tot al die zelfingebeelde/zelfgemaakte vijanden daadwerkelijk in 100 jaar tijd gaan nadenken om misschien een aanval op die bange Yanks te gaan plegen. !

Denk nog eens aan Thanksgiving: die eerste winter die ze met behulp van de indianen hebben overleefd. De tweede winter wilden die roodhuiden niet helemaal meewerken bij de overdracht van goudbevattende gronden. De indianen kwamen in opstand en werden allemaal afgeslacht. Die eerste winter herdenken die vieze dikke McDonaldsAmerikanen nog elk jaar, die 2e, daarvoor kijkt men beschamend weg. !!

Waar kennen we dit spastische gedrag ook alweer van? Jaja!! Slechts 1 grote aanslag met 3500 doden was er nodig om te zorgen dat die Yanks verspreid over meerdere landen honderduizenden mensen hebben afgemaakt; grotendeels burgers. !!!

"Als je niet met ons bent, dan ben je tegen ons" aldus Bush (jr/sr?). Je MOET met hun pas meelopen, anders kom je op de zwarte lijst. Roepen dat die Yanks met hen egoïstisch smalle tunnelvisie van de werkelijkheid je niet boeit, maar je niet tegen ze bent, tja dat mag niet. En daarom rent ons landje kabinet na kabinet achter Uncle Sam aan, bang om inderdaad berooft te worden van haar goudvoorraden, handelscontracten, invloeden in de VN, etc, etc!

Ons kabinet heeft sinds paars niet meer de ballen gehad om tegen de USA in te gaan, en dat vind ik oprecht triestig. Erg jammer dat de belangen van een ander land boven die van onze eigen burgers worden gezien. Denk bv aan het ACTA verdrag, ter bescherming van de Amerikaanse creatieve industrie: iedereen MOET meedoen, maar de USA is niets verplicht. Denk ook aan de eenzijdige verstrekking van vliegreis- en financiële gegevens, dit om zo terroristen nog voor de grens van de USA te kunnen vangen. Andersom krijgen we geen/nauwelijks informatie: we moeten die Rednecks maar vertrouwen dat ze alle idioten onderscheppen voor ze naar ons komen.

Akkoord, je mag niet zeggen dat alle inwoners van de USA bang, angstig en enigszins niet goed bij hun hoofd zijn, maar de normale Amerikanen zijn er wel zwaar in de minderheid! Bedenk dat goed als je weer eens hoort hoeveel atoombommen zij hebben.. en wat de neuk het dan nog uitmaakt dat Iran er ook een paar wil. Of de ene bange idioot zijn hand aan de knop heeft, of de andere.. dat maakt echt niet uit.

userIcon
Wij als Nederland gaan weer eens ergens van uit. Hoe vaak hebben we het op die manier bij het goede eind gehad. Ik vind het totaal onverantwoord dat de overheid zo om springt met zoveel kapitaal. Niet te geloven maar ook dit is weer een gevalletje dom bezig zijn van de Nederlandse overheid die dezer dagen toch al niet heel veel goede zaken doet. Lijkt me verstandig om het terug te halen en niet al weer een flater te slaan want dat zou de zoveelste al zijn
Terwijl dat goud gewoon van de Nederlandse staat is, zie ik het niet gebeuren dat het ooit nog terug komt op Nederlandse bodem. Onze politici zijn daar te corrupt, incompetent of te bang (reputatie carriere) voor.

Pure kapitaalvernietiging.
quote:
Amerika, dat officieel goud niet belangrijk acht, heeft extreem hoge goudreserves binnen de landsgrenzen liggen, waaronder dus Nederlands goud.
Vind ik toch wel apart van de centrale bankiers. Ze nemen traditie wel serieus.
userIcon
Om dat goud terug te halen heb je ballen nodig.
En als Mark echt ballen had, dan zat hij nu niet nog steeds zonder vrouw...
userIcon
Er bestaan hardnekkige geruchten dat de koersen van goud en zilver gemanipuleerd worden met "geleend" goud. Dit om de koers van goud en zilver laag te houden.
Als het waar is, kan die manipulatie werken als mensen uiteindelijk interesse verliezen in goud/zilver. Maar als dat niet het geval is en mensen gaan hun papieren goud/zilver claimen dan ontstaat er een gigantisch probleem.

Kijk naar de VS in de jaren '70. Toen de dollar nog officieel gedekt werd door goud (35$=1ons) ging Frankrijk hun dollars inruilen voor goud. Volledig legaal. Alleen de Amerikanen hadden veel meer dollars geprint dan dat er aan daadwerkelijke goudonderpand aanwezig was. Eerst hebben ze goud zitten confisqueren, en toen moesten ze wel af van de goudstandaard ("Nixon Shock") omdat die standaard door hun geldgeprint een groot onhoudbare leugen bleek te zijn.
Waarom is het ondenkbaar dat dat niet opnieuw zou gebeuren? De VS is nu als een malle dollars aan het printen. We moeten niet dezelfde fouten maken als toen en gewoon ons goud zsm terughalen!

[ Bericht gewijzigd door _koffertje_ op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:52 ]
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:01 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Doen! Ik heb eens gehoord dat de VS de plannen voor de diefstal van ons goud al klaar hebben liggen.
...dat moeten ze gvd eens proberen.
Krijgen ze het hoogstpersoonlijk met mij te doen.

En ik ben geen makkelijke.
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:39 schreef Al-Qutfend het volgende:
[..]
...dat moeten ze gvd eens proberen.
Krijgen ze het hoogstpersoonlijk met mij te doen.

En ik ben geen makkelijke.
Ik kom graag helpen.
Al denk ik dat we roemvol ten onder zullen gaan....
Er worden mensen wakker
userIcon
Het is al te laat hoor....
userIcon
Als ik me niet vergis voert senator Ron Paul al decennia actie om überhaupt een audit voor elkaar te krijgen die kan zien hoeveel fysiek goud de VS heeft. Dit is tot op heden verboden voor zo'n beetje iedereen. Voor het zelfde geld is dat goud dus al lang en breed verpatst.

Maakt mijn goud en zilver wel meer waard trouwens maar niet goed voor ons land
userIcon
In welk scenario gaan we ons goud dan niet terugkrijgen van de VS?

Als ze met de door ons gesubsidieerde JSF inzetten om hun kontlikkers van het CDA en VVD de oorlog gaan verklaren?
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:59 schreef j_du_pee het volgende:
Als ik me niet vergis voert senator Ron Paul al decennia actie om überhaupt een audit voor elkaar te krijgen die kan zien hoeveel fysiek goud de VS heeft. Dit is tot op heden verboden voor zo'n beetje iedereen. Voor het zelfde geld is dat goud dus al lang en breed verpatst.

Maakt mijn goud en zilver wel meer waard trouwens maar niet goed voor ons land
Dat is ook wel erg triest.
We zijn het slaafje geworden van de USA. Ik snap zelf ook niet waarom dat niet gewoon hier opgeslagen ligt! Ons goud hoort toch hier achter slot en grendel te liggen en niet daar. Plus dat wij wel mogen waken over bijvoorbeeld dat zooitje kernbommen van hun!
userIcon
Dat goud ligt daar omdat men destijds een inval van de USSR mogelijk achtte.

Dat goud is gewoon van ons, en waarom zou de USA hun relatie op het spel zetten door ons goud te pikken.


Andere landen (Duitsland) hebben er ook hun goud liggen, ik denk dat het handig is bij de verkoop van het goud tussen landen, het blijft gewoon daar liggen en er komt een ander labeltje op, zonder dat je goud moet gaan transporteren bij elke aan-/verkoop.
userIcon
quote:
90% van de Nederlandse goudreserves ligt in buitenlandse kluizen, zoals in New York.
... In de kluizen van DNB ligt volgens Knot voor 67 ton aan goud ter waarde van zo'n ¤3 miljard euro.
bron
Dus als er nog maar 10% in nederland ligt, ligt er dus voor 30 miljard in het buitenland. Dit is toch zo'n 8% van de Nederlandse staatsschuld.
Dat goud zijn we dus kwijt. Lekker dan.
userIcon
Dus als Amerika en Europa tegenover elkaar komen te staan is het crisis. Maar het midden oosten is er ook nog en we vinden ze in europa steeds minder aardig. Hieruit volgt een conflict maar dat escaleert tot een wereldomvattende oorlog en de hulp van Amerika is nodig dat Europa red van de ondergang en alles is weer koek en ei. Behalve voor de arabieren. Maar die zijn toch al een beetje sadomasochistsch
Alsof Amerika ons goud zal stelen. Zoiets zal door de internationale gemeenschap hard veroordeeld worden, waardoor de relatie met Europa onder druk komt te staan. Denk niet dat de gouddiefstal dat waard zal zijn.
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 20:59 schreef j_du_pee het volgende:
Als ik me niet vergis voert senator Ron Paul al decennia actie om überhaupt een audit voor elkaar te krijgen die kan zien hoeveel fysiek goud de VS heeft. Dit is tot op heden verboden voor zo'n beetje iedereen. Voor het zelfde geld is dat goud dus al lang en breed verpatst.

Maakt mijn goud en zilver wel meer waard trouwens maar niet goed voor ons land
Klopt. Ron Paul doet al 30 jaar zijn best!

Ron Paul heeft ooit eens genoemd dat hij als lid van het Congress (nu al 12 termijnen als ik mij niet vergis, echt niet een nieuwkomer) meer informatie kan krijgen van de CIA over missies zoals die om Bin Laden te pakken te nemen dan wat de Federal Reserve Bank doet. (En nogmaals mensen: "The Fed" is een PRIVATE organisatie. Een van de grootste achterliggende oorzaken van heel veel ellende in de wereld)

Ron Paul die de voorzitter van de Fed, Ben Bernanke, wat vragen stelt levert ook een bijzondere reactie op van Bernanke:

Ron Paul : Why do central banks hold Gold?
http://www.youtube.com/watch?v=2Dj9v9s9buk

Ook geniaal:

Ron Paul's 2002 Predictions All Come True - Incredible Video!
http://www.youtube.com/watch?v=ifJG_oFFDK0

Helaas is waar Paul voor staat ('personal freedom and liberty', 'sound money', 'small government', niet meer de politie-agent van de wereld spelen, etc.) niet populair bij 'The Powers That Be' (de Federal Reserve, militaire-industriele complex, etc. etc.), die de andere kandidaten al lang 'in the pocket' heeft.

Hij wordt dan ook in de main stream media gigantisch onderdrukt en vermeden, ondanks zijn goede posities in allerlei polls en voorrondes:

Hier wat voorbeelden daar van:

Ron Paul Media Slights:
http://imgur.com/a/L5lOf

En hier massa's met links:
http://www.reddit.com/r/ronpaulcensored

Zo heeft CNN heeft deze al week al DRIE 'technische storingen' gehad toen ze het over hem hadden.. sure

CNN Cuts out when Newscaster says Ron Paul may have enough voters to win the Nomination
http://www.youtube.com/watch?v=CWLAsHgSDP0

Echt, het is een oneerlijk manipulatief zooitje die massa media!
Oh en hier nog 1 prachtig voorbeeld:

CBS try their hardest not to mention Ron Paul for 12 minutes while discussing all other candidates and succeed. [Jan 06 2012 | CBS]

video here:
http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=7394181n

cross-posted from r/ronpaul:
http://www.reddit.com/r/r(...)rpower_invisibility/

Here's an article detailing another CBS Ron Paul Black out:
http://www.libertypulse.c(...)age-blowback-ensues/

Cross-posted from r/ronpaul:
http://www.reddit.com/r/r(...)m_new_hamshire_2012/

Maaar... mensen beginnen het door te krijgen en beginnen het steeds minder te pikken.

Check maar dit screenshot van de Facebook pagina van de verslaggeefster die er bij betrokken was:

Screenshot of Jan Crawford's Official Facebook Page getting blown-up over the black-out:
http://img43.imageshack.us/img43/4970/jancrawfordsfacebookpag.png

RON PAUL is EXPLODING (REMASTERED) - Jon Stewart Trust Today 2012
http://www.youtube.com/watch?v=eDtINYaTDys
wat krijgt de VS hiervoor ? of ligt het gratis daar
userIcon
Dat goud stelen is een goede manier om al hun diplomatieke en economische betrekkingen om zeep te helpen, dat gaat de rest van de wereld ze niet in dank afnemen. Ik denk niet dat de Amerikanen zó dom zijn.
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 22:31 schreef Starfish het volgende:
[..]


Klopt. Ron Paul doet al 30 jaar zijn best!

Ron Paul heeft ooit eens genoemd dat hij als lid van het Congress (nu al 12 termijnen als ik mij niet vergis, echt niet een nieuwkomer) meer informatie kan krijgen van de CIA over missies zoals die om Bin Laden te pakken te nemen dan wat de Federal Reserve Bank doet. (En nogmaals mensen: "The Fed" is een PRIVATE organisatie. Een van de grootste achterliggende oorzaken van heel veel ellende in de wereld)

Ron Paul die de voorzitter van de Fed, Ben Bernanke, wat vragen stelt levert ook een bijzondere reactie op van Bernanke:

Ron Paul : Why do central banks hold Gold?
http://www.youtube.com/watch?v=2Dj9v9s9buk

Ook geniaal:

Ron Paul's 2002 Predictions All Come True - Incredible Video!
http://www.youtube.com/watch?v=ifJG_oFFDK0

Helaas is waar Paul voor staat ('personal freedom and liberty', 'sound money', 'small government', niet meer de politie-agent van de wereld spelen, etc.) niet populair bij 'The Powers That Be' (de Federal Reserve, militaire-industriele complex, etc. etc.), die de andere kandidaten al lang 'in the pocket' heeft.

Hij wordt dan ook in de main stream media gigantisch onderdrukt en vermeden, ondanks zijn goede posities in allerlei polls en voorrondes:

Hier wat voorbeelden daar van:

Ron Paul Media Slights:
http://imgur.com/a/L5lOf

En hier massa's met links:
http://www.reddit.com/r/ronpaulcensored

Zo heeft CNN heeft deze al week al DRIE 'technische storingen' gehad toen ze het over hem hadden.. sure

CNN Cuts out when Newscaster says Ron Paul may have enough voters to win the Nomination
http://www.youtube.com/watch?v=CWLAsHgSDP0

Echt, het is een oneerlijk manipulatief zooitje die massa media!
De USA is al decennia geen democratie meer, maar een land wat geregeerd wordt door een select groepje grote bedrijven. Sad but true.
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 22:51 schreef Henno het volgende:
Dat goud stelen is een goede manier om al hun diplomatieke en economische betrekkingen om zeep te helpen, dat gaat de rest van de wereld ze niet in dank afnemen. Ik denk niet dat de Amerikanen zó dom zijn.
Misschien zijn wij wel zo dom om niet in te zien wat er gaande is...

Ik wil niet graag de rol van complotdenker op me nemen, maar kijk nu eens naar de manier waarop Berlusconi en Papandreou van het Europese toneel zijn verdwenen -- en vooral, door wie ze zijn vervangen: Goldman Sachs-vriendjes en mensen met een Federal Reserve-/bankiersverleden. Dat doet toch vermoeden dat er steeds meer poppetjes op strategische plekken worden gezet die de 'elite' wel erg goed uitkomt. Op weg naar een Europese superstaat met alle macht in de handen van één groep mensen die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. Toeval? Ik geloof er niets van.

//edit

quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 21:37 schreef elkravo het volgende:

Dat goud is gewoon van ons, en waarom zou de USA hun relatie op het spel zetten door ons goud te pikken.
Als we eerdere berichten mogen geloven, hebben ze voor minder hun relatie met een bevriende natie op het spel gezet. Dat ging enkel om auteursrechtenschending; iets zegt me dat ze voor enorme voorraden goud wel tot meer bereid zullen zijn.

[ Bericht gewijzigd door DemureStoic op zaterdag 7 januari 2012 @ 23:28 ]
Oke dit is wel heel erg naief van de Nederlandse overheid
Natuurlijk moet dat goud gewoon binnen onze landsgrenzen liggen!
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 23:16 schreef DemureStoic het volgende:
[..]


Misschien zijn wij wel zo dom om niet in te zien wat er gaande is...

Ik wil niet graag de rol van complotdenker op me nemen, maar kijk nu eens naar de manier waarop Berlusconi en Papandreou van het Europese toneel zijn verdwenen -- en vooral, door wie ze zijn vervangen: Goldman Sachs-vriendjes en mensen met een Federal Reserve-/bankiersverleden). Dat doet toch vermoeden dat er steeds meer poppetjes op strategische plekken worden gezet die de 'elite' wel erg goed uitkomt. Op weg naar een Europese superstaat met alle macht in de handen van één groep mensen die aan niemand verantwoording hoeven af te leggen. Toeval? Ik geloof er niets van.
Allemaal Goldmann Sachs:En nog fraaier zijn de wetgevingen waar ze aan werken:

http://www.zerohedge.com/news/guest-post-has-italy-gone-fascist

Om er even een paar details uit te pakken:

quote:

The passing of an extraordinary edict making cash transactions of more than Euro 1,000 illegal (not subject to reporting - just plain illegal). Following Prodi's own desire, the existing regime has indicated that this level will be progressively reduced to a limit as low as Euro 300. Hence cash is maybe for the first time in history no longer legal tender (over Euro 1,000, for now);
Ik zie cash geld gewoon wel een keer verboden worden..

En interessant opmerking:

quote:

FP: Tell us about the Prime Minister of Italy, Romano Prodi (also former President of the European Commission) and his relations with the KGB.

Stroilov: Romano Prodi was described to Alexander by a senior KGB/FSB colleague, three star General Trofimov, as 'our man in Italy'. He told Alexander that Prodi had 'collaborated with the KGB' and 'carried out KGB missions'. Moreover, after 1996 the FSB had restored its relations with the old KGB agents of influence in the West. So, Gen. Trofimov and Alexander himself reckoned that Prodi might still be dangerous.
http://www.zerohedge.com/(...)cist#comment-2042219


userIcon
Hij heeft helemaal gelijk
userIcon
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 23:26 schreef Starfish het volgende:
[..]


Allemaal Goldmann Sachs:

[afbeelding]

En nog fraaier zijn de wetgevingen waar ze aan werken:

http://www.zerohedge.com/news/guest-post-has-italy-gone-fascist

Om er even een paar details uit te pakken:

[..]


Ik zie cash geld gewoon wel een keer verboden worden..

En interessant opmerking:

[..]


http://www.zerohedge.com/(...)cist#comment-2042219


Krijgen die NWO complotdenkers straks nog gelijk ook
quote:
Op zaterdag 7 januari 2012 @ 23:44 schreef Henno het volgende:
[..]


Krijgen die NWO complotdenkers straks nog gelijk ook
Nou, je kunt zeggen van die mensen die snel als 'alu-hoedjes' bestempeld worden wat je wilt.. maar als je gewoon kijkt naar de quotes van de mensen in de elite die er naar verluid bij betrokken zijn, dan heb je niet veel fantasie meer nodig hoor.

De 'complotdenkers' herhalen eigenlijk alleen maar wat de elite ZELF zegt:


quote:

UN flag "We are grateful to the Washington Post, The New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is now more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries." --David Rockefeller, Baden-Baden, Germany 1991
quote:

"The Trilateral Commission is intended to be the vehicle for multinational consolidation of the commercial and banking interests by seizing control of the political government of the United States. The Trilateral Commission represents a skillful, coordinated effort to seize control and consolidate the four centers of power political, monetary, intellectual and ecclesiastical. What the Trilateral Commission intends is to create a worldwide economic power superior to the political governments of the nationstates involved. As managers and creators of the system, they will rule the future." -- U.S. Senator Barry Goldwater in his l964 book: With No Apologies.
quote:

"The real truth of the matter is, as you and I know, that a financial element in the larger centers has owned the Government ever since the days of Andrew Jackson." -- A letter written by FDR to Colonel House, November 21st, l933
quote:

"The depression was the calculated 'shearing' of the public by the World Money powers, triggered by the planned sudden shortage of supply of call money in the New York money market....The One World Government leaders and their ever close bankers have now acquired full control of the money and credit machinery of the U.S. via the creation of the privately owned Federal Reserve Bank." --Curtis Dall, FDR's son-in-law as quoted in his book, My Exploited Father-in-Law
quote:

"We are on the verge of a global transformation. All we need is the right major crisis and the Nations will accept the New World Order!" -- David Rockefeller.
quote:

"This regionalization is in keeping with the Tri-Lateral Plan, which calls for a gradual convergence of East and West, ultimately leading toward the goal of one world government. National sovereignty is no longer a viable concept."-- Zbigniew Brzezinski, Advisor to 5 American Presidents, inc. Obama
quote:

"Nationhood as we know it will be obsolete; all states will recognize a single, global authority. National sovereignty wasn't such a great idea after all."
-- Strobe Talbott, former Deputy Secretary of State and Bill Clinton's Oxford roommate. in Time July 1992
Moet ik door gaan?

Dit zijn niet eens de beste, maar puur wat ik even in een paar tellen kan vinden.
50  van 63 reacties op deze pagina. Pagina  1 2


Lees ook:

» 06/01 Negentig procent Nederlands goud in buitenland66
» 07:34 Alibaba stijgt boven verhoogde openingskoers uit13
» 19/09 Koers Alibaba schiet naar verwachting direct omhoog21
» 19/09 Rotterdammers kunnen bij eigen thuiszorger blijven2
Gebruikersnaam 
Wachtwoord
 
Video's