'Justin Timberlake en Jessica Biel verloofd'

Diverse media speculeren over een verloving van Justin Timberlake en Jessica Biel. De 30-jarige Timberlake zou zijn vriendin in de luxe vijfsterrenaccommodatie Amangani, in de Amerikaanse stad Jackson, ten huwelijk hebben gevraagd.

De lokale juwelierszaak Tayloe Piggott Jewellery bracht de geruchtenmachine op gang, door op Facebook te schrijven dat in Jackson wordt gefluisterd dat de zanger op zijn knieën was gegaan, schrijft de Britse persdienst The Press Association.

De juwelier bood vervolgens zijn excuses aan voor alle ophef die het bericht veroorzaakte. "We kunnen niet geloven dat dit, wat begon als een onschuldig nieuwtje, is opgeblazen tot een enorme roddel." Tayloe Piggott Jewellery liet weten voortaan alleen nog berichten over sieraden naar buiten te brengen.

Timberlake en Biel leerden elkaar kennen in 2007. In maart liep de relatie op de klippen, ruim drie maanden later biechtte Timberlake op dat hij nog steeds niet over de actrice heen was. De twee werden in augustus weer voor het eerst sinds de breuk samen gezien.