Man krijgt stijve van gestampte muisjes

Door toedoen van de bizarre fetisj van een Duitser hebben vandaag twee vrouwen voor de rechtbank van Darmstadt moeten verschijnen. De beste man wordt er namelijk geil van als mooie vrouwen muizen en andere weerloze dieren platstampen. Twee vrouwen van 25 en 29 jaar die de man wel een pleziertje wilden doen, zijn vandaag veroordeeld wegens dierenmishandeling.

De Duitser, die zijn straf ontloopt, heeft een zogeheten 'dierenverpletterfetisj'. Hij beloofde het duo grof geld als zij een video zouden maken waarop zij met hun voeten dieren vermorzelen. Op de bewuste beelden zou hij dan kunnen fappen.

De film, die in de rechtszaal werd afgespeeld, bevat behoorlijk schokkende beelden. Zo werden niet alleen muizen doodgetrapt, maar ook twee hagedissen en drie gekko's. Verder werden er twaalf muizen met een auto naar de dierenhemel gereden. Tenslotte verbrandden zij muizen met een aansteker.

De oudste vrouw is vandaag veroordeeld tot 9 maanden voorwaardelijk en het betalen van een boete van 500 euro aan de dierenbescherming. Omdat de jongste niet kwam opdagen, kon ze niet worden veroordeeld. Volgens de advocaat van de dames hebben de vrouwen de dieren niet voor de lol gemarteld maar was het hen om het geld te doen.