Tv-baas fapt op lekker wijf naast hem in vliegtuig

Een voormalige baas van een televisiezender wordt ervan beschuldigd de hand aan zichzelf te hebben geslagen terwijl hij in het vliegtuig naast een bloedmooie vrouw zat. En nee, het gaat niet om Silvio Berlusconi. De beste man in kwestie is namelijk Keith Clinkscales, destijds een hoge ome bij de Amerikaanse sportzender ESPN.

Joan Lynch, destijds een collega van de 47-jarige vermeende rukker, zou deze week een boekje hebben opengedaan over zijn oude baas. Clinkscales zat onlangs in het vliegtuig naast Erin Andrews. Ineens zag de blonde tv-personality hoe de beste man onder zijn iPad zijn jongeheer door zijn vuist liet glijden. Toen Clinkscales ontdekte dat hij was betrapt, raakte hij naar verluidt in paniek. "Ik ben nog steeds je baas, weet je", mompelde hij vervolgens.

Volgens een bron heeft Andrews de zaak nooit aangekaart bij de hoofdredacteur van het tv-station. Ze had een ervaring met een geile gluurder in 2008 nog immer vers in haar geheugen gegrift en wilde er niet langer bij stilstaan. Clinkscales is woedend. Hij noemt de beschuldiging een fikse leugen en heeft Lynch voor de rechter gesleept wegens smaad. Desondank heeft ESPN de zaak hoog opgenomen en belooft de zaak te zullen uitzoeken.


Erin Andrews: zeer fapwaardig